VVN Buurtacties

Veilig Verkeer Nederland heeft diverse VVN Buurtacties ontwikkeld, waarmee je zelf de verkeersveiligheid in jouw buurt kunt verbeteren. De VVN Buurtacties zijn ontwikkeld om het (eigen) gedrag inzichtelijk te maken en de bewustwording te vergroten. Maak een melding en kom in actie. Bekijk hieronder de verschillende VVN Buurtacties.

VVN Snelheidsmeting lasergun buurtactie

VVN Snelheidsmeting

Heb jij het gevoel dat er te hard gereden wordt in de buurt? Maak een melding en kom in actie met een VVN Snelheidsmeting. Zo verzamel je gegevens over de gereden snelheden en wordt het makkelijker hier aandacht voor te vragen.
VVN Veilige Schoolomgeving

VVN Veilige Schoolomgeving

Is de verkeerssituatie rond de school van jouw kinderen onveilig? Maak een melding en kom in actie met enquête VVN Veilige Schoolomgeving. Zo verzamel je meningen van andere ouders om uiteindelijk tot oplossingen te komen.
enquete

VVN Buurtenquête

Is er een onveilige verkeerssituatie in jouw buurt? Samen sta je sterk! Maak een melding en kom in actie met een VVN Buurtenquête. Zo haal je makkelijk de ervaringen op van buurtgenoten en kun je eventueel een onderbouwd gesprek met de gemeente aangaan.
VVN Stickeractie Veilig Verkeer

VVN Stickeractie

Wil je in jouw buurt aandacht vragen voor het rijden van de juiste snelheid? Maak een melding en kom in actie met een VVN Stickeractie. Met deze klikostickers laat je makkelijk zien dat jouw buurt rustig rijden waardeert én is de kans groter dat buurtbewoners zelf ook de juiste snelheid rijden.