Succesverhalen

Onze Succesverhalen

Neem hieronder een kijkje bij onze inspirerende voorbeelden van en door melders. Samen met bewoners en onze partner in buurten, wijken en dorpen dragen we dagelijks bij aan de verbetering van de verkeersveiligheid in Nederland. Kom ook in actie!

60 KM stickeractie

Uw weg is ons fietspad Oud Avereest

Op 1 november was er voor ouders een voorlichtingsavond van Veilig Verkeer Nederland over hoe we er samen voor kunnen zorgen dat onze kinderen veilig naar school kunnen fietsen over de landelijke wegen. Nog te vaak word er op de 60 km wegen te hard gereden, waarbij snelheden van 80 tot 100 km per uur geen uitzondering zijn.
Stickeractie

Hoflaan Ede stemt stickeren met elkaar af

De bewoners van de Hoflaan in Ede hebben de stickers bewust verdeeld over de 4 containers per huishoudens. Dan zijn de stickers optimaal zichtbaar voor iedereen.
Remwegdemonstratie

Remwegdemonstratie bij opening 'nieuwe Kasteellaan'

Na een lange samenwerking tussen buurtbewoners, gemeente en VVN zijn er aan de Kasteellaan in Heerlen diverse aanpassingen gedaan. Aanpassingen die zowel de leefbaarheid alsook de veiligheid ten goede komen.
Burendag Espel

Burendag in Espel

In het dorp Espel gemeente Noordoost polder is het elk jaar met burendag weer feest. Buurtbewoners nodigen elkaar uit voor het eten. Je kunt soep eten bij het ene adres en voor het volgende hapje ga je weer een deur verder. Johan van Keulen van de lokale afdeling zag kans om op deze burendag als tussendoortje verkeersveiligheid op het menu te zetten.